Over Wim Vroege

Ik ben Wim Vroege, een ervaren aannemer met een passie voor totaalprojecten in de bouw- en mediasector. Met meer dan 20 jaar ervaring heb ik talloze succesvolle projecten gerealiseerd, variërend van zakelijke kantoorpanden tot gespecialiseerde productielocaties in de mediawereld. Mijn toewijding aan kwaliteit en innovatie maakt mij een betrouwbare partner voor elk bouwproject.

Visie

Mijn reis begon met een droom om niet alleen gebouwen te creëren, maar ook om ruimtes te ontwerpen die inspireren en functioneren op het hoogste niveau. Elk project dat ik aanneem, wordt met dezelfde toewijding en zorg benaderd, ongeacht de omvang. Van de eerste schets tot de uiteindelijke oplevering werk ik nauw samen met mijn klanten om hun visie tot leven te brengen.

Projecten in de zakelijke markt

In de zakelijke markt heb ik:

  • Moderne kantoren gebouwd die aan alle wensen voldoen.
  • Efficiënte productiehallen ontworpen voor optimale prestaties.
  • Veelzijdige magazijnen gerealiseerd, aangepast aan de specifieke behoeften van mijn klanten.

Projecten in de mediawereld

In de mediawereld heb ik:

  • Unieke tv-studio's gecreëerd die zowel technisch geavanceerd als visueel verbluffend zijn.
  • Creatieve decorbouwprojecten gerealiseerd die de verbeelding prikkelen.

Streven naar perfectie en innovatie

Wat mij onderscheidt, is mijn constante streven naar perfectie en innovatie. Elk project zie ik als een kans om nieuwe normen te stellen in bouwkwaliteit en functionaliteit. Mijn team en ik zijn altijd op zoek naar de nieuwste technologieën en bouwmethoden om ervoor te zorgen dat we de beste oplossingen bieden voor onze klanten.

Team van Vroege Totaalprojecten

Bij Vroege Totaalprojecten staat de klant altijd centraal. Wat begon als een eenmansbedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een team van toegewijde professionals. Ons team bestaat uit:

  • Getalenteerde architecten en ingenieurs
  • Ervaren bouwvakkers en projectmanagers

Samen brengen we unieke vaardigheden en expertise mee, waardoor we in staat zijn om een breed scala aan bouwdiensten aan te bieden. Wij werken samen om uw project tot een succes te maken.

Klantgericht en transparant

Ons team deelt mijn passie voor kwaliteit en klanttevredenheid. Wij zijn er trots op dat we een bouwbedrijf zijn dat niet alleen bouwt, maar ook echt meedenkt met de klant. Elke stap van het proces houden we transparant en betrokken. Samen zorgen we ervoor dat elk project niet alleen voldoet aan de verwachtingen, maar deze overtreft.

Uw bouwproject in goede handen!

Uw bouwproject is in goede handen bij Vroege Totaalprojecten. Of het nu gaat om een nieuw zakelijk pand of een gespecialiseerde productielocatie in de mediawereld, wij hebben de expertise en de passie om uw visie werkelijkheid te maken. Laten we samen bouwen aan uw toekomst.

1

Advies

We inventariseren uw wensen en doelen, gevolgd door een gedegen adviesrapport om uw project te optimaliseren.

2

Ontwerpen

We ontwikkelen en optimaliseren ontwerpconcepten op basis van uw feedback, resulterend in gedetailleerde plannen.

3

Ontzorgen

Van planning tot projectmanagement, wij regelen alles. We coördineren partijen, bewaken voortgang en lossen problemen op.

4

Realisatie

Onze uitvoering is gericht op kwaliteit en precisie. We verzorgen een vlekkeloze oplevering en bieden nazorg.

Bekijk nu onze Gerealiseerde projecten

Wim-Vroege-Totaalprojecten-BV-12-Straten-goen-kro-ncrv-20

12 Straten Groen - KRO NCRV

Bij Vroege Totaalprojecten zijn we trots op onze bijdrage aan het succesvolle programma '12 Straten Groen' van de KRO NCRV. Dit innovatieve project richt zich op het vergroenen van stedelijke straten en het bevorderen van een duurzamere leefomgeving.

Wim-Vroege-Totaalprojecten-BV-Bouw-lang-leven-de-liefde-17

Lang Leve de Liefde - SBS6

Bij Vroege Totaalprojecten zijn we trots op ons werk aan het project 'Bouw van Set(huis)' voor het programma 'Lang Leve de Liefde'. Dit project was van groot belang voor het creëren van een sfeervolle en functionele set die de juiste ambiance biedt voor de opnames van het programma.

Wim-Vroege-Totaalprojecten-BV-Utopia-031

Utopia - SBS6

Bij Vroege Totaalprojecten zijn we trots op ons werk aan het project 'Utopia'. Dit project was van groot belang voor het creëren van een unieke en functionele leefomgeving voor het populaire realityprogramma 'Utopia'.

Wim-Vroege-Totaalprojecten-BV-House-of-talent-124

House of Talent - SBS6

Bij Vroege Totaalprojecten zijn we trots op ons werk aan het project 'House of Talent'. Dit project was essentieel voor het creëren van een dynamische en inspirerende omgeving voor het bekende talentenprogramma 'House of Talent'.

Wim-Vroege-Totaalprojecten-BV-Jaar-van-je-leven-30

Een Jaar van je Leven - SBS6

Bij Vroege Totaalprojecten zijn we trots op ons werk aan het project 'Een Jaar van je Leven'. Dit project was van groot belang voor het creëren van een veelzijdige en duurzame omgeving voor het realityprogramma 'Een Jaar van je Leven'.

Wim-Vroege-Totaalprojecten-BV-Bouw-studio-538-36

Bouw Studio - Radio538

Bij Vroege Totaalprojecten zijn we trots op ons werk aan het project 'Bouw Studio Radio538'. Dit project was essentieel voor het creëren van een moderne en functionele studio voor een van de grootste radiostations van Nederland, Radio 538.

Wim-Vroege-Totaalprojecten-BV-Betonplaten-aanbrengen-kwis-met-ballen-01

Kwis met Ballen - SBS6

Bij Vroege Totaalprojecten zijn we trots op ons werk aan het project 'Betonplaten aanbrengen' voor het programma 'Kwis met Ballen'. Dit project was essentieel voor het creëren van een stabiele en duurzame ondergrond voor de opnames en activiteiten van het programma.

Wim-Vroege-Totaalprojecten-BV-Verbouwing-Lichtmacht-09

Verbouwing - Lichtmacht

Bij Vroege Totaalbouw zijn we enthousiast over onze bijdrage aan de verbouwing van de studio's van Lichtmacht. Dit ambitieuze project had als doel de studio's te moderniseren voor diverse mediaproducties. Het is een eer om een cruciale rol te hebben gespeeld in dit succesvolle project.

Wim-Vroege-Totaalprojecten-BV-Beschoeiing-werk-lopik-11

Beschoeiing werk - Lopik

Bij Vroege Totaalprojecten zijn we trots op ons werk aan het beschoeiingsproject in Lopik. Dit belangrijke project richt zich op het verbeteren van de waterkanten en het versterken van de oevers, wat essentieel is voor de bescherming van het landschap en de omliggende infrastructuur.

Alle projecten bekijken