Werkzaamheden van Vroege Totaalbouw

Welkom bij Vroege Totaalbouw! Wij zijn gespecialiseerd in totaalprojecten voor de zakelijke markt en de mediawereld. Onder leiding van Wim Vroege, een ervaren aannemer met meer dan 20 jaar ervaring, bieden wij een breed scala aan bouwdiensten. Lees verder om te ontdekken hoe wij als bouwbedrijf uw projecten tot een succes kunnen maken.

Wim-Vroege-Totaalprojecten-BV-Opbouw-de-bontgenoten-talpa-28

Totaalbouw

Vroege Totaalprojecten is gespecialiseerd in totaalbouw voor zakelijke en mediaprojecten. Met jarenlange ervaring en een focus op kwaliteit en innovatie realiseren we projecten die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten, zoals kantoren, productiehallen en tv-studio's.

wim-vroege-totaalprojecten-bv-werk-montage-edit-sets

Montageruimtes

Bij Vroege Totaalbouw begrijpen we dat een goed ontworpen montageruimte essentieel is voor succesvolle multimedia-productie. Of u nu een professionele multimedia-specialist bent of een mediabedrijf runt, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw montageruimte, zodat u kunt werken in een omgeving die zowel inspirerend als functioneel is.

wim-vroege-totaalprojecten-bv-werk-casting-ruimtes

Casting ruimtes

Bij Vroege Totaalbouw begrijpen we dat een goed ontworpen casting ruimte essentieel is voor het vinden van het juiste talent. Of u nu een casting director bent of een mediabedrijf runt, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw casting ruimte, zodat u kunt werken in een omgeving die zowel professioneel als comfortabel is.

wim-vroege-totaalprojecten-bv-werk-viewing-ruimtes

Viewing ruimtes

Bij Vroege Totaalbouw begrijpen we dat een goed ontworpen viewing ruimte essentieel is voor het bekijken en beoordelen van mediaproducties. Of u nu een filmproducent, een televisiebedrijf of een mediabedrijf runt, wij bieden op maat gemaakte oplossingen, zodat u kunt werken in een omgeving die zowel comfortabel als professioneel is.

wim-vroege-totaalprojecten-bv-werk-opslagruimtes

Opslagruimtes

Bij Vroege Totaalbouw begrijpen we dat een goed ontworpen opslagruimte essentieel is voor het efficiënt en veilig opslaan van materialen, apparatuur en goederen. Of u nu een groot distributiecentrum of een kleiner opslagmagazijn nodig heeft, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw opslagruimte, zodat u kunt werken in een omgeving die zowel praktisch als georganiseerd is.

wim-vroege-totaalprojecten-bv-werk-kantoorpanden

Kantoorpanden

Bij Vroege Totaalbouw begrijpen we dat een goed ontworpen kantoorpand essentieel is voor het succes van uw onderneming. Of u nu een modern hoofdkantoor, een innovatieve werkplek of een representatieve ontvangsthal nodig heeft, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw kantoorpand, zodat u kunt werken in een omgeving die zowel functioneel als inspirerend is.

wim-vroege-totaalprojecten-bv-werk-studios

Studio's

Bij Vroege Totaalbouw begrijpen we dat een goed ontworpen studio essentieel is voor het succes van uw mediaproducties. Of u nu een televisiestudio, radiostudio of opnamestudio nodig heeft, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw studio, zodat u kunt werken in een omgeving die zowel functioneel als inspirerend is.

Totaalbouw

Bij Vroege Totaalbouw verzorgen we complete bouwprojecten van begin tot eind, speciaal gericht op de zakelijke markt en de mediawereld. Dit betekent dat wij niet alleen de bouw zelf uitvoeren, maar ook het ontwerp, de planning en de coördinatie van alle betrokken partijen. Door deze integrale aanpak kunnen wij efficiënt werken en garanderen dat het project voldoet aan uw wensen en eisen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of uitbreiding, wij nemen als bouwbedrijf de volledige verantwoordelijkheid voor het succes van uw project.

Kantoor bouwen

Wij ontwerpen en bouwen moderne, functionele kantoren die perfect aansluiten bij de behoeften en stijl van zakelijke klanten. Onze aanpak begint met een grondige analyse van uw wensen en de specifieke eisen van uw bedrijf. Vervolgens creëren we een ontwerp dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook praktisch en duurzaam. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe kantoor een inspirerende en efficiënte werkomgeving biedt voor uw medewerkers. Bij ons kunt u rekenen op een complete service voor kantoor bouwen.

Productiehal bouwen

Efficiëntie en functionaliteit staan centraal bij het bouwen van productiehallen voor zakelijke klanten. Wij begrijpen de specifieke eisen die aan productieomgevingen worden gesteld, zoals logistieke stromen, veiligheid en flexibiliteit. Ons team heeft uitgebreide ervaring in het realiseren van productiehallen die aan deze eisen voldoen en die uw bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen. Wij werken nauw samen met u om een productiehal te bouwen die perfect past bij uw operationele behoeften. Voor productiehal bouwen bent u bij ons aan het juiste adres.

Magazijn bouwen

Onze magazijnen zijn ontworpen voor optimale opslag en logistiek voor zakelijke klanten. Wij houden rekening met factoren zoals toegankelijkheid, ruimtegebruik en duurzaamheid. Of u nu een groot distributiecentrum of een kleiner opslagmagazijn nodig heeft, wij zorgen voor een ontwerp dat efficiënt en toekomstbestendig is. Door onze expertise als bouwbedrijf kunnen wij u helpen de operationele kosten te verlagen en de opslagcapaciteit te maximaliseren. Magazijn bouwen doen wij met oog voor detail en efficiëntie.

Bedrijfsgebouw bouwen

Bij het bouwen van bedrijfsgebouwen houden wij rekening met de specifieke behoeften van zakelijke klanten. Of het nu gaat om een hoofdkantoor, een productiegebouw of een retailruimte, wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw bedrijfsdoelen. Onze integrale aanpak zorgt ervoor dat uw bedrijfsgebouw niet alleen functioneel en representatief is, maar ook voldoet aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidseisen. Wij zijn uw partner voor bedrijfsgebouw bouwen.

Utiliteitsbouw

Onze utiliteitsbouwprojecten variëren van scholen en zorginstellingen tot sportfaciliteiten, speciaal gericht op zakelijke klanten. Elk project vereist een unieke aanpak en wij hebben de expertise om gebouwen te realiseren die voldoen aan de specifieke eisen van hun gebruikers. Wij zorgen ervoor dat onze utiliteitsbouwprojecten duurzaam, veilig en functioneel zijn, zodat ze jarenlang optimaal gebruikt kunnen worden. Bij utiliteitsbouw kunt u rekenen op onze ervaring en kwaliteit.

Productielocaties

Wij bouwen gespecialiseerde productielocaties zoals tv-studio's en decorbouw voor televisie in de mediawereld. Deze projecten vereisen een combinatie van technische specificaties en creatieve oplossingen. Ons team werkt nauw samen met u om een productielocatie te creëren die aan al uw technische en artistieke eisen voldoet. Of het nu gaat om een studio met geavanceerde faciliteiten of een uniek decor, wij zorgen voor een perfecte uitvoering. Voor productielocaties in de mediawereld zijn wij uw ideale partner.

Bij Vroege Totaalbouw staan kwaliteit, klanttevredenheid en innovatie altijd voorop. Wij zetten ons als bouwbedrijf in om uw bouwprojecten succesvol en volgens uw wensen te realiseren.

Bekijk nu onze Gerealiseerde projecten

Wim-Vroege-Totaalprojecten-BV-12-Straten-goen-kro-ncrv-20

12 Straten Groen - KRO NCRV

Bij Vroege Totaalprojecten zijn we trots op onze bijdrage aan het succesvolle programma '12 Straten Groen' van de KRO NCRV. Dit innovatieve project richt zich op het vergroenen van stedelijke straten en het bevorderen van een duurzamere leefomgeving.

Wim-Vroege-Totaalprojecten-BV-Bouw-lang-leven-de-liefde-17

Lang Leve de Liefde - SBS6

Bij Vroege Totaalprojecten zijn we trots op ons werk aan het project 'Bouw van Set(huis)' voor het programma 'Lang Leve de Liefde'. Dit project was van groot belang voor het creëren van een sfeervolle en functionele set die de juiste ambiance biedt voor de opnames van het programma.

Wim-Vroege-Totaalprojecten-BV-Utopia-031

Utopia - SBS6

Bij Vroege Totaalprojecten zijn we trots op ons werk aan het project 'Utopia'. Dit project was van groot belang voor het creëren van een unieke en functionele leefomgeving voor het populaire realityprogramma 'Utopia'.

Wim-Vroege-Totaalprojecten-BV-House-of-talent-124

House of Talent - SBS6

Bij Vroege Totaalprojecten zijn we trots op ons werk aan het project 'House of Talent'. Dit project was essentieel voor het creëren van een dynamische en inspirerende omgeving voor het bekende talentenprogramma 'House of Talent'.

Wim-Vroege-Totaalprojecten-BV-Jaar-van-je-leven-30

Een Jaar van je Leven - SBS6

Bij Vroege Totaalprojecten zijn we trots op ons werk aan het project 'Een Jaar van je Leven'. Dit project was van groot belang voor het creëren van een veelzijdige en duurzame omgeving voor het realityprogramma 'Een Jaar van je Leven'.

Wim-Vroege-Totaalprojecten-BV-Bouw-studio-538-36

Bouw Studio - Radio538

Bij Vroege Totaalprojecten zijn we trots op ons werk aan het project 'Bouw Studio Radio538'. Dit project was essentieel voor het creëren van een moderne en functionele studio voor een van de grootste radiostations van Nederland, Radio 538.

Wim-Vroege-Totaalprojecten-BV-Betonplaten-aanbrengen-kwis-met-ballen-01

Kwis met Ballen - SBS6

Bij Vroege Totaalprojecten zijn we trots op ons werk aan het project 'Betonplaten aanbrengen' voor het programma 'Kwis met Ballen'. Dit project was essentieel voor het creëren van een stabiele en duurzame ondergrond voor de opnames en activiteiten van het programma.

Wim-Vroege-Totaalprojecten-BV-Verbouwing-Lichtmacht-09

Verbouwing - Lichtmacht

Bij Vroege Totaalbouw zijn we enthousiast over onze bijdrage aan de verbouwing van de studio's van Lichtmacht. Dit ambitieuze project had als doel de studio's te moderniseren voor diverse mediaproducties. Het is een eer om een cruciale rol te hebben gespeeld in dit succesvolle project.

Wim-Vroege-Totaalprojecten-BV-Beschoeiing-werk-lopik-11

Beschoeiing werk - Lopik

Bij Vroege Totaalprojecten zijn we trots op ons werk aan het beschoeiingsproject in Lopik. Dit belangrijke project richt zich op het verbeteren van de waterkanten en het versterken van de oevers, wat essentieel is voor de bescherming van het landschap en de omliggende infrastructuur.

Alle projecten bekijken